Hírek

/Hírek

Nagy Iván Honismereti Pályázat 2017

Pályázati kiírások: Nagy Iván Honismereti Pályázat - kiírás 2017 Nagy Iván Honismereti Pályázat középiskolásoknak - kiírás 2017

Jegyárváltozás a Bányászati kiállítóhelyen

Jegyárváltozás a Dornyay Béla Múzeumban

Gyász

 

Tájékoztatás 2017. 06. 24-25.

Bányász – Kohász juniális a Múzeumok Éjszakáján

Vizsláson járt az “Utazó múzeum”

Az "Utazó múzeum" az Aba Sámuel Általános Iskola Vizslási Tagiskolájában járt 2017. május 24-én. Az alsó tagozatosok a Gyümölcsök képkeretben című foglalkozáson vettek részt. A múzeumi óra második részében a gyermekek párban alkottak. A képek teljes befejezése több időt vett igénybe, de megérte. Köszönet a fényképekért Nagyné Albert Ágnesnek!

Bűvészverseny

Nevezési lap bűvészversenyre  

Ismét Karancslapujtőn az “Utazó múzeum”

Az "Utazó múzeum" 2017. május 25-én a karancslapujtői Kastélykert Óvodában járt. Bortnyik Sándor Cirkusz című festménye és a nagycsoportos gyermekek budapesti élményei nyújtottak inspirációt a foglalkozáshoz. A színek és formák világát a cirkuszi tematika fogta össze. A csoportképen a büszke alkotók és alkotásaik láthatók.

Bányamanó képzés az “Utazó múzeum” újabb állomásán

Az "Utazó múzeum" programsorozat keretében 2017. május 19-én a Mackóvár Központi Óvoda Kék maci csoportja Banyamanó képzésen vett részt. A gyerekek a bányászok életének, legendáinak megismerése után, több izgalmas feladaton keresztül bizonyíthatták ügyességüket, rátermettségüket. A foglalkozás végén minden résztvevőt névre szóló oklevéllel jutalmaztunk.

Load More Posts